Παρασκευή (Σκεύη) Γιαπάνη
 
Άρθρο

Παρασκευή (Σκεύη) Γιαπάνη

 

Χαρακτήρας αδαμάντινος κατά την γνώμη μου, που δεν κοιτάζει πολιτικές ιδεολογίες αλλά ανθρώπους. Την γνώρισα ηλεκτρονικά πρωτίστως αλλά και προσωπικά αφού η αγάπη της για το χωριό του γονέα μας ήταν η ίδια. Εκθαμβωτική σε χαρακτήρα και σε εμφάνιση.  Ένα δικό της σλόγκαν:

"Αν λαχταρας τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις μόνος σου παρ' την αν μπορείς αλλιώς δεν την αξιζεις" (Νίκος Καζαντζάκης)
Απόψε στην πρεσβεία της Κύπρου , από την Σκεύη Γιαπάνη»

Το          αίμα της Κυπριακό, και αγαπά την Ελλάδα όπως όλοι οι Κύπριοι , και ας πληγώνεται εκεί…. ¨Όμως κατά βάθος οραματίστρια και ρομαντική για τη ζωή….»
Καλύπτω τα μάτια 

….Καλύπτω τα μάτια και αφήνομαι… λες και όταν δε βλέπω την πραγματικότητα ..δε ζω σε αυτήν . .όμως είναι εκεί …εκεί που το σημαδεμένο σώμα.. το βρώμικο δέρμα τα χείλη χωρίς καμπύλη.. αντικατοπτρίζουν τη ψυχή… δίνοντας της αποχρώσεις τέτοιες.. που μόνο σε ένα βαθύ, απύθμενο ωκεανό μπορεί κανείς να δει..

 ….Καλύπτω τα μάτια και αφήνομαι ..μόνο έτσι βλέπω την ανατολή…
..και αφήνω , ..τις ακτιδες του πιο λαμπρού ήλιου να τη χαϊδέψουν  … μέσα στην πιο όμορφη ουτοπία.. στις πιο γλυκιές σκέψεις  ..στα όνειρα…
  ..σε αυτό που αν δεν οραματιστείς πρώτα ποτέ δε θα το δεις πραγματικά…
 και περιμένω… και είμαι σίγουρη
  …Θα ‘ρθεί !

Είναι συνδεδεμένη με την πραγματικότητα, αν και ρομαντική, όπως χρειάζεται στην σύγχρονη εποχή και έχει το δικό της ιστολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://paskevision.wordpress.com

Επισκεφθείτε την και δεν θα χάσετε.


Μη ξεχνάς Σκεύη ότι συμπάσχουμε στις ανησυχίες σου , σε στηρίζουμε και είμαστε μαζί σου.
Είσαι η νέα εκπρόσωπός μας στη μητέρα πατρίδα…

Σε ευχαριστούμε για όλα Σκεύη.
Καλή επιτυχία σε όλα.

226 μέρες πριν
 

Σχόλια
Ταξινόμηση με: 
Ανα σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα
Ενέργειες
Αξιολόγηση
 
1 ψήφοι
Πρότεινε σε φίλους
 
Back to Top